Kerstdrive

Op 21 december werd dit jaar de kerstdrive gespeeld; op StepBridge. Er waren 33 paren aanwezig, onder wie Barbara van Dijk & Karla Peijs (resp. voormalige en huidige voorzitter District Utrecht) en de oud-Star bestuurders Marlies Stam en Rian Lukassen.

Er waren prijzen te winnen, in de vorm van bol.com cadeaubonnen. Voor beide spelers op de 1e plaats €40,00, 2e plaats €30,00, 3e plaats €20,00 en voor de paren geëindigd als 4e, 8e, 12e, etc. voor beide spelers €10,00. Twee keer, op de 8e en 28e plaats, behaalden twee paren een gelijk score; na loting zijn de prijzen toegekend aan Gerard Elsendoorn & Rob Pronk en aan Hans Habben Jansen & Hans van Oostrom.

Daarnaast, en natuurlijk veel belangrijker, werd er gestreden om de Jan Meijer-trofee, welke dit jaar werd gewonnen door René van Dijk & Peter van der Voorden.

Dit was de top-3:

1. René van Dijk & Peter van der Voorden 60,00%
2. Herman Klouwen & Stef Leeuwenburgh 59,14%
3. Ed Franken & Toine van Hoof 58,40%

De deelnemers hebben de uitslag inclusief speldetails direct na afloop per e-mail toegestuurd gekregen. Alle details vind je ook op StepBridge, bijvoorbeeld via de Uitslagenpagina op deze website, of direct via deze link : per paar voor alle spellen de spelverdeling, biedverloop, contract, speelverloop, resultaat en scoretabel.

Volgende week spelen we de oudjaarsdrive.